Wspieram Intendentów i osoby odpowiedzialne za żywienie zbiorowe. Tworze przystępne szkolenia i gotowe rozwiązania, które maja ułatwić życie i oszczędzić czas.
Zielony koktajl z jarmużem – sposób przygotowania Owoce umyj, obierz i pokrój na kawałki. Umyj liście jarmużu i porwij na...
Pudding z mango i nasion chia – sposób przygotowania Mango umyj i wyjmij miąższ. Następnie umieść miąższ i jogurt w...
Jak upiec chleb na zakwasie? Upieczenie chleba na zakwasie jest zdecydowanie prostsze niż się wydaje. Odmierz mąki do miski, dodaj...
Celina Piwowarczyk
Dyrektor Przedszkola Samorządowego nr 104 w Krakowie
Justyna Liptak
Członek Zarządu Banku Żywności w Krakowie
Agnieszka Szczepaniak
Kierownik Ośrodka Ruczaj Centurm Kultury Podgórza
Lucyna Marszałek
Kierownik Ośrodka Ruczaj Centurm Kultury Podgórza
Elżbieta Pańszczyk
Dyrektor Przedszkola Samorządowego nr 116 w Krakowie
Celina Piwowarczyk
Dyrektor Przedszkola Samorządowego nr 104 w Krakowie
Justyna Liptak
Członek Zarządu Banku Żywności w Krakowie
Agnieszka Szczepaniak
Kierownik Ośrodka Ruczaj Centurm Kultury Podgórza
Lucyna Marszałek
Kierownik Ośrodka Ruczaj Centurm Kultury Podgórza
Elżbieta Pańszczyk
Dyrektor Przedszkola Samorządowego nr 116 w Krakowie