Przepiśnik

Zielony koktajl z jarmużem – sposób przygotowania Owoce umyj, obierz i pokrój na kawałki. Umyj liście jarmużu i porwij na...

Pudding z mango i nasion chia – sposób przygotowania Mango umyj i wyjmij miąższ. Następnie umieść miąższ i jogurt w...

Jak upiec chleb na zakwasie? Upieczenie chleba na zakwasie jest zdecydowanie prostsze niż się wydaje.  Odmierz mąki do miski, dodaj...

Zdrowa pizza – sposób przygotowania Ciasto na pizze Wkrusz drożdże do letniej wody, dodaj cukier i wymieszaj, tak by powstał...

  Pasta z ciecierzycy i suszonych pomidorów – sposób przygotowania W misce umieść odsączoną ciecierzycę. Suszone pomidory pokrój w drobne kawałki,...

Budyń jaglany – sposób przygotowania Odmierz kaszę i solidnie ją wypłucz w wodzie. Następnie zalej ją wrzątkiem i mieszaj przez...

Zupa z czerwonej soczewicy – sposób przygotowania Obierz i pokrój w kostkę warzywa. Rozgrzej w garnku olej i zeszklij cebulę,...

Ciasteczka dyniowe bez jajek – sposób przygotowania Najpierw przygotuj pulpę z dyni. Dynie umyj i przekrój na pół. Następnie włóż...

Zupa dyniowa z imbirem – sposób przygotowania Przekrój dynie na pół, wydrąż łyżką pestki i umyj pod wodą. Następnie połówki...

Kasza pęczak z warzywami i sezamem to szybkie, pyszne i zdrowe danie, dodatkowo ma dużą ilość błonnika...

Kluseczki z ziemniaków i kaszy gryczanej – Sposób przygotowania Przygotowanie kluseczek z ziemniaków i kaszy gryczanej rozpocznij od ugotowania kaszy...

Kulki jaglane – Sposób przygotowania Odmierz kaszę i solidnie ją wypłucz w wodzie. Następnie zalej ją wrzątkiem i mieszaj przez...

Cukinia faszerowana soczewicą Cukinia faszerowana soczewicą to idealna opcja na zaserwowanie sobie pokaźnej porcji warzyw, a co za tym idzie,...

Pobierz bezpłatne materiały dla Intendentów